Jane,s äventyr, Sidan 1.
Snabbmeny till denna sida.

Första gången ute, Lördag den 4/10 1997
Norrsken, fredag - söndag den 14-16/11 1997
Fest hemma hos väninnan, Lördag den 14/2 1998
Puderstorm, fredag - söndag den 27-29/3 1998
Lördagsäventyr den 25/4 1998
När jag gjorde hål i öronen den 22/7 1998
Surströmmingsfest i ”Transträsk” den 28-30/8 1998
Stockholmsresan med Heels-98, den 22-26/10 1998Tillbaka till förstasidan. | Till sidan 2.
Lördag den 4/10 1997, Första ”riktiga” utedebuten.

Jahaja, då har det hänt mej också, jag har haft min ”RIKTIGA” utedebut som tjej.
Det hela började för en vecka sedan då min väninna Maria yppade att hon var intresserad av att lyssna på en vän som även arbetade som trubadur och skulle vara i stan på en pub fredag och lördag, han hade frågat om hon inte ville komma och lyssna på han och även ta med en tjejkompis.
När jag var hos Maria och fikade sa hon helt plötsligt att Jane kanske vill komma med, jag blev alldeles ställd men sa att jag skulle fundera på saken trots att jag innerst inne ville av hela mitt hjärta.
Veckan var lång och fylld av oro och nervösa stunder, vi pratades vid några gånger per telefon och fredag kom men hon skulle åka bort och komma tillbaka på lördag.
Sagt och gjort, vi bestämde att jag skulle följa med ut som Jane, hennes barn skulle vara hos barnvakt och vi skulle förbereda oss innan vi gick ut.
Jag packade väskan och tog bilen till henne, men där barnen var hemma ändå.
Dottern kommenterade och frågade mej om jag inte var sminkad ???
Då förklarade väninnan att hon hade pratat med baren i förväg om att jag tyckte om att sminka mej och klä mej som tjej ibland.
Till saken ska tilläggas att jag har haft klarlackade naglar en tid och även mascara när jag besökt dom.
Sagt och gjort, fram med handväskan och allt smink på köksbordet, det blev diskussioner om smink och nagellack med dottern medan väninnan fixade pizza till middag.
Jag sminkade mej lite men det var dålig belysning så toaletten fick besök av mej och min stora väska.
Jag bytte om och sminkade mej för att på mycket nervösa och skakiga ben öppna dörren och gå in i köket.
Stora ögon mötte mej men jag fick ett mycket positivt bemötande, spagettibenen stelnade en aning och efter en stund när dom kallade mej Jane helt naturligt vid samtal var jag helt lugn.
Maten avnjöts och nu var det bara 4 timmar innan vi skulle åka till stan.
Under hela tiden kom stunder då tankarna kom till utedebuten och nervositeten tilltog, men tiden gick fort, jag provade en annan kjol och bytte skor, dottern föreslog att jag skulle låna en annan blus men den var för genomskinlig tyckte jag.
Det blev en blåvitrandig tröja med lite blommönster och svart plisserad kjol nedanför knät, svarta nätstrumpor och passande pumps med rosett fram och 4-5 cm klack.
Tiden var inne och sminket bättrades på, Maria gjorde sig i ordning och det sades hejdå till barnen som önskade Jane lycka till, oj det regnade ute och lätta pumps var en dålig kombination, jag tog med broderns skinnskor och trippade till bilen ett hundratal meter till bilen.
Nerverna var nu lugna och resan till stadens centrum gick bra, vi körde ett par gånger förbi den tilltänkta puben innan jag parkerade ett par hundra meter ifrån, skorna byttes till mera väderanpassade skinnskor utan klack, paraplyt plockades fram och den stora debuten påbörjades.
Inne på puben spelade trubaduren och det var lite folk men ack så kallt, vi hittade ett bord för att sedan flytta oss mot ena väggen så att ryggen var fri, Maria köpte öl till oss, jag vågade inte gå fram till disken.
Musiken avnjöts liksom ölet och folk kom och gick, tidvis var det ganska fullt där inne men jag kände mej helt lugn när trubaduren utlyste en paus och han kom fram till oss och Maria presenterade oss för varandra, jag visste inte hur jag skulle bete mej utan att avslöja mej.
Jag satt ganska tyst under pausen och samtalet mellan rubaduren och Maria.
Det hela löst sig bara bra när Maria gjorde sitt andra toabesök, där svek mitt mod igen, besöka damtoaletten, stora speglar och skarp belysning, många "småflickor" och kö, men när hon kom tillbaka ville jag ha en till lättöl (jag körde ju bil) och hon kom tillbaka efter att ha pratat med trubaduren helt kort.
Han hälsade att jag gjorde det bra som gick ut ombytt så här, och första gången, det var starkt gjort.
Maria hade nämligen avlöjat vad jag var för en innan vi kom dit så vid nästa paus då han kom till vårt bort pratade jag som vanligt med honom med, men den gången två överförfriskade karslokar kom till bordet och pratade och sträckte fram handen för att hälsa tog jag bara han i hand och sa ett svagt Jane.
Va, sa han och jag svarade JANE.
Därefter avvek dom från oss och vi fick vara i fred.
Det närmade sig stängningsdags och Maria bjöd hem trubaduren på fika efteråt och han tackade ja.
Vi tog på oss ytterkläderna och förberedde avfärden då jag tänkte, NÄÄ, jag måste besöka en damtoa också annars är inte debuten fullständig, vi gick på toaletten som var tom förutom ett bås som var upptaget av en överförfriskad tjej (förmodar jag), läppstiftet bättrades på och vi gick ut till bilen, mycket folk ute på gatorna men det hela gick bara bra och vi åkte hem till Maria för att fixa lite nattfika.
Trubaduren kom och vi fikade lite under ivrigt pratande, att jag var tjej nämndes ingenting men vi fick en slängkyss när han gick, jag tackade även för mej och gav Maria en puss på kinden då hon sa att det är inte så vanligt att jag får en läppstiftskyss på sin kind.
Resan hem gick bra och hustrun sa bara att är du hemma nu.
Sminket tvättades bort liksom mitt röda nagellack, kläder lades undan och tanken kom att äkta kvinnor har det lättare än vi ibland, då hade nagellacket fått sitta och kläderna ligga i en hög, klockan var ju ändå halv fem och är man 43 och med "normala" vanor utan ett krogliv tar det hela ut sin rätt.
Sängen var skön men jag kunde inte somna på en stund, tankarna snurrade i huvudet, halv åtta vaknade jag utvilad?.


Tillbaka till förstasidan. | Tillbaka till menynNorrsken, fredag - söndag den 14-16/11 1997

Fredag kom och jag var jättenervös inför träffen, i avstressande syfte hade en semesterdag tagits ut för att inte stressa för mycket.
Det mesta av maten fixades i ordning hemma av min underbara fru, från råvaror till halvfabrikat, bilen lastades och jag åkte till träffpunkten för att ställa allt i ordning.
Det hade kommit en hel del snö under veckan så det blev till att röja plats till alla bilar och sedan bars allt in.
Jo, nu har vi i norr haft en träff, och gästande kom från Luleå i norr och Växjö i söder.
När allt tycktes klart duschade jag med grundlig rakning, började klä om och allt verkade fungera perfekt.
Ingen stress här inte men när peruken skulle på hittade jag den inte, paniken närmade sig och jag ringde hem till hustrun.
"Mitt hår" ropade jag, hittar du det hemma eller var är det, jag var nära upplösning, gästerna var på väg, både Madeleine och Marianne hade ringt och dom var på väg, Tina skulle snart komma.
VART ÄR PERUKEN ?. Telefonen gick varm mellan hemmet och mej.
OK. Jag får ta det som en, hm. "man", jag försökte kamma mitt korta hår så gott det gick.
Anländande gäster skulle vara Madeleine och Maud från Luleå och Boden, Tina från Östersund och Marianne från Växjö skulle hämta Cordelia från Örnsköldsvik.
Inbjudan hade sänts ut till alla medlemmar från Sundsvall och norrut, men ryktet spred sig och några från södra Sverige frågade om dom kunde komma.
Jag hade pratat med alla berörda gästerna och ingen hade något emot att en icke medlem (i FPES) skulle få komma.
Tinas bror anlände och jag förklarade mitt dilemma med håret och kände mej usel, men han tyckte "systerligt" att jag såg riktigt bra ut med kort hår och hoppade in i duschen och ombytet, strax därefter anlände Marianne och Cordelia (som bror) i husbilen, jag hade varit orolig för dom eftersom den bara hade sommardäck men resan hade gått bra med undantag för sista 10 metrarna.
När hon skulle svänga upp på biluppfarten togs svängen ut lite för mycket, vägen var plogad lite för bred så bilen gled snyggt ned i diket, jag visste ju att det inte var så djupt men inte Marianne och Cordelias bror i bilen.
Marianne blev rädd att den skulle välta så dom klättrade ut på vänster sida, jag ringde till en jordbrukare med traktor och när den inväntades tog alla obehöriga skydd inne i stugan, Madeleine och Mauds, perfekta planering gjorde att dom kom några minuter efter dikeskörningen.
Traktorn kom och bilen bärgades med gott resultat och festen kunde börja med en lite annorlunda inledning än vad jag planerat men stämningen blev lätt på en gång och vi hade något att prata om.
Mat fixades (Köttgryta och pasta) och kvällen förflöt med realtidschatt och fika, chips mera chatt, smörgåstårta och så vidare.
Tina hade med dator och modem och den stod på hela kvällen med täta besök på Internet.
Kläder byttes om vart annat, Maud hade "överskottskläder" och några peruker med sig som provades.
Tina hittade en kort lite mörkare peruk som passade henne fint och hennes ljusare provade jag och den blev min favorit under träffen, där ser man, allt löste sig med håret.
Sängdags blev det inte förrän vid 4-tiden på morgonkvisten och då var vi ganska spaka.
Jag vaknade ändå tidigt vid 7.30-tiden och kunde inte somna om så vadå, upp och göra eld i kaminen samt fixa frukost till dom andra som börjat röra på sig för vem ville sova bort hela helgen.
Frukost åts under livligt pratande och framåt dagen skulle Christina dyka upp men tyvärr var Madeleine och Maud tvungna att åka hem under eftermiddag.
Dagen förflöt med fotografering av varandra både ute med fint fotoljus, mulet men ljust och inne samt med datorns hjälp surfa ut på Internet.
Dessemellan han vi både äta och fika gott.
Kvällen förflöt lugnt och skönt men Christina var tvungen att sminka av sig under vånda och plocka fram brodern för att åka hem, Tina kommenterade den stora skillnaden och "vad bra" Christina såg ut, och vid 2-tiden bröt vi upp för sängen, jag var fortfarande pigg så jag följde med Marianne ut, hon gick in i husbilen men jag tog en skön promenad längs vägen, det var skönt att känna friheten och lugnet där ute under bar himmel, tyvärr var det mulet så någon stjärnhimmel såg jag inte.
Söndagsmorgonen började för min del strax efter åtta med att göra eld i kaminen och koka en stor kanna kaffe.
Vi åt frukost och Tina förberedde sig för tidigt avresa för att få åka hem under dagsljus.
Tina plockades bort och brodern kom fram och vi andra kommenterade att Tina såg minsann också bra ut och någon likhet med brodern fanns inte så Tina skulle mycket väl passera ute bland folk.
Det hela kändes mycket ledsamt när vännerna packade ihop för att åka hem, nu var det bara Marianne och Cordelia kvar men dom skulle också åka strax, när jag slutligen kramade om Marianne var ögonen tårfyllda och en stund senare när bilen rullade iväg rann tårarna på mina kinder.
Jag fattade nästan inte att helgen gått så fort men samtidigt kändes det så längesedan det var fredagen och jag väntade på deras ankomst, vilken underbar helg vi fått tillsammans.
När jag varit ensam ungefär 20 minuter och stod i köket och diskade hördes en försynt knackning på dörren, kom någon tillbaka?, jag kikade försiktigt ut men ingen bil syntes. Grannen tänkte jag och blev alldeles kall på ryggen och jag tror hjärtat stannade ett tag.
Försiktigt men snabbt smet jag in i ett sovrum och gömde mig bakom dörren, snabbt rev jag av mej kjolen, strumporna, peruken, blusen men bh:n trilskades en stund i stressen, sminkat mej hade jag inte gjort på morgonen och jag smög ut i hallen för att möta grannen men ingen där, PHU!!
En titt ut genom fönstret och jag såg han lunka iväg efter vägen, då upptäckte jag mina rödlackade naglar, ibland har man turen på sin sida!
Det var ju inte så här snabbt jag tänkt bryta upp utan nu tog även jag på mig broderns kläder och städade jag fort undan det sista för att packa bilen, det var med stort vemod men glatt minne jag lämnade stugan och styrde kosan hemåt.
När jag kom hem upptäckte jag att stora fruktskålen och lite annat var glömt så det blev till att åka tillbaka för att hämta det sista.


Tillbaka till förstasidan. | Tillbaka till menyn


Lördag den 14/2 1998

Fest hemma hos min väninna Maria.

Dagen började med att jag gjorde mej någorlunda i ordning under för att sedan ta bussen upp till Lena E.
Där fikade och pratade vi några timmar innan jag tog bussen vidare till Maria.
Jag kom dit och bar upp alla mina grejor på övre toaletten och började göra mej i ordning.
Maria kom upp med två glas och jag hade en flaska vin som vi drack lite av.
När jag höll på och sminka mej hörde jag folk komma i ytterdörren och jag skitnervös när jag lackade mina naglar eldigt röda, det är ett under att dom blev bra som mina händer skakade.
Klädvalet blev en blåvit kjol med tillhörande jumper och till det svarta strumpor och röda sandaletter med 8,5 cm smala klackar.
På staplande ben gick jag ut från toaletten för att gå nedför trappan till dom andra men modet svek mej och jag återvände till toalettens skyddade värld, efter en stund och några lugnande andetag tog jag mod till mej och gick ut och började gå nedför trappan till det ovetande sällskapet.
Det var många nyfikna och undrande blickar som mötte mej när jag sakta kom gående nedför den spaljeförsedda trappan och jag gick fram till dom närmaste och presenterade mej som Jane och sedan var isen bruten.
Ingen blev arg eller tog illa upp över min överraskning och under kvällen berättade jag vad jag var för något, många intressanta frågor fick jag och även dom vanliga frågorna kom.
Några barn som var med på festen (bl.a. Marias som visste om mej) skulle imitera Spice Girls och då bytte jag om till röd paljettblus och svart tight skinkjol (imitation) och mina röda stövlar (se foton) och frågade barnen om jag fick va med men inte det då, jag var för dålig sa dom och skrattade så jag gick ned för att köra ett eget race som jag fick stora applåder för.
Kvällen förflöt med prat, fika, lekar och diskussioner om mej med en del mellan fyra ögon.
Vid 4-tiden gick jag lade mej i en gästsäng men kunde inte sova utan slumrade bara korta stunder.
Steg upp vid 7, städade undan lite och fikade lite under ett par timmar tills Anna vaknade, vi pratade lite innan jag fick hämtning hem.
Mycket trevlig fest.

Tillbaka till förstasidan. | Tillbaka till menyn


Puderstorm, fredag - söndag den 27-29/3 1998
Nu var det dags för en ny träff, allt var ordnat och bilen packad med det som skulle med.
Klockan var slagen och jag körde ut till Christina Malmgrens bror som skulle åka med.
Resan upp gick bra och vi bar in grejorna, packade upp och påbörjade förvandlingen till två festglada flickor.
Vi fikade och iordningställde det sista för att vänta på dom återstående gästerna Tina från Östersund, Madelene och Tatiana från Luleå, telefonen ringde och Tinas bror ringde och förvarnade sin brors ankomst som direkt han kom bytte om och gjorde vårt sällskap.
Madelene kom ombytt som hon var men Tatiana kom som bror och förblev så under träffen men vad gör det, alla är välkomna som man är.
Vi åt middag och kvällen förflöt lugnt med det vanliga, prat, fika, och mera prat väninnor emellan och sängen fick sitt vid fyratiden på morgonen.
Ingen tid att förspilla så vid åttasnåret var jag som den första på gång med dusch och iordningställande av mej själv, eld i spisen och koka kaffe, ja vi har inte vedspis utan kamin och kaffet fixas i vanlig bryggare om nu någon trodde annat. Lite bekvämligheter har vi i ”Transträsk”.
En efter en vaknade flickorna och så var dagen igång, vi väntade nu med spänning på dagens stora begivenhet, en tjej skulle komma och visa Oriflames produkter för oss och det var nytt både för vi och henne.
Hon kom och var mäkta nervös men det tog inte många minuter innan samtalen var i full gång och nervositeten bortblåst under det att vi fikade.
Sminklådan plockades fram och det provades och pratades i mun på varandra, färger jämfördes och affärer blev gjorda.
Tyvärr kunde hon inte stanna med oss på middag av div. orsaker men lovade att göra oss sällskap på nästa träff till hösten.
Ja vi åt middag som bestod av Ugnsstekt klyftpotatis på grovsaltbädd samt fläskstek, och till efterrätt erbjöds hemgjord vaniljglass med hemkokt varm hjortronsylt och chokladbit.
Och kvällen förflöt lugnt och stilla med prat och fika, höll jag på att säga, jo vi gjorde det också och mycket mera.
Vi måst få utlopp för kläddillet vi har så det blev till att byta om och visa upp det vi dragit med oss.
Klockan ställdes fram en timme från 2 till 3 och det var vi inte glada för att förlora en hel timme.
Några av bilderna kan ses på min bildsida sär jag släppte loss rejält, likaså gjorde vissa andra i sällskapet och på nattimmarna måste vi bara få lite frisk luft, så på med kapporna och ut i den friska nattluften, även några bilder togs där ute, dessa nattbilder är dock sådana att dom inte kan visas hur som helst.
”Natt” gjorde vi vid halvfemtiden och morgon blev det några timmar senare.
Lite vemodigt var det att konstatera att det blivit söndag redan och dom skälvande sista timmarna var i antågande.
Vi åt frukost och sammanfattade träffen som trevlig och helt underbar.
I mitt tycke blev det en bättre avslutning på denna träff i och med att vi hjälptes åt att packa ihop och gjorde en gemensam avfärd, det blev inte så ledsamt som när jag tog avsked från mina vänner och blev ensam kvar.
Nä nu följdes vi åt ut till bilarna och Christina och jag körde tillbaka till stan i lugn och ro medan vi pratade.
Vi kom då överens att fler sådana här träffar blir det.

Tillbaka till förstasidan. | Tillbaka till menyn


Lördag den 25/4 1998
Familjen åkte bort på ett kalas och jag blev ensamen hemma, förberedde mej för kvällen med att duscha och sedan börja gundsminkning, ska avslutas hemma hos Lena E.
På med korsetten och strumporna, utanpå t-tröja och mysbyxor i med brösten och sedan måla naglarna, när naglarna är röda och fina och jag sitter vid köksbordet hör jag någon på ytterdörren, den är låst så jag sitter lugnt kvar med ryggen mot dörren men den öppnas och in rusar 4 söner i full fart.
Jag är alldeles stel men går in i ett närliggande rum med ryggen mot dom och tar ut bröstinläggen.
Hela köksbordet är fullt med sminkgrejor och annat jag skulle sortera i lugn och ro.
Jag försöker dölja mina naglar men vet inte om det lyckats (äldsta sonen vet om mej så där behöver jag inte dölja) när jag i hast försöker plocka ihop grejor i kassar för att ta med mej bort.
Jag kom iväg till Lena och där fikar vi och pratar medan vi väntar på min väninna Maria och Christina Malmgren, Först vid halv åtta kommer dom nästan samtidigt och vi äter den inköpta pizzan och pratar.
Maria ska ner på stan och lyssna på ett band på en publiknande krog och det är då han med hornen flyger i mej, jag ska med ut i kväll.
Snabbt in på toaletten och byta skepnad, lila dräkt och mörkt hår ska det vara, byxor utanpå och håret i en påse för att kunna smyga ut obemärkt till bilen en bit bort där byxor åker av och håret på, bussen passerar så det får bli en tjejtaxi till stan.
Mycket folk på puben och vi möts av ett ”Howdi girls” från orkestern vi känner och dom vinkar till oss, snacka om att göra en obemärkt entré, satte mej vid en bordsände medan Maria köpte öl och under tiden kom en tjej till mej och började snacka.
Snygga naglar du har sa hon, vad är det för färg? Röda sa jag, Jag menar vilket nummer och jag sa att det kommer jag inte ihåg. Haru peruk? Jaa. Det skulle jag också villa ha, och byta utseende ibland.
Ja jag va blondin tidigare men som killar är vågade jag inte va det. Det skulle du varit tycker jag sa hon, jag är ju det.
Vi småsnackar och hon presenterar några väninnor för mej, Maria kommer med ölen och tjejerna drar iväg.
Några andra tjejer snackar med mej men ingen kille har sagt något, bögskräck förmodligen.
Bra musik och dansuppvisning av Linedancers, småsnack och obligatoriska näspudring på damrummet utan problem.
Mot slutet har jag sett en kille iakttaga mej vid ett bord utmed och han säger att jag måste raka mej. Inte säger jag. Du är kille, DRA säger han men jag skakar bara på huvudet och allt är lugnt, dom går efter en stund.
Kvällen mot sitt slut och jag och Maria går mot utgången, jag hämtar kappan och Maria ringer Taxi åt mej (hon ska åt annat håll med sällskap).
Taxi hem och jag säger att visst är det tjejtaxa, då tickar han om till det och vi småsnackar på hemvägen, ingen hemlighet att jag är en ombytt person.
In och avsminkning med några erfarenheter rikare efter en rolig kväll.

Tillbaka till förstasidan. | Tillbaka till menyn


När jag gjorde hål i öronen
Onsdag den 22/7 1998
Jag ville ut och röra på mej så vad är bättre än en tripp på MC ner till Republikens huvudstad Östersund och ett besök hos väninnan Tina.
Resan ner gick bra med lätta moln men tidvis blev det lite för varmt med MC-ställ så jag stannade ofta för att dricka och rasta.
I Östersund parkerade jag och knatade iväg till gågatan, vädret var fint med sol och +24 grader (passande nog hade jag täckbyxor, kängor och MC-jacka) och i en dörröppning till en guldaffär stod en parant dam som jag frågade om hål i öronen.
Nej inte jag men fråga i "Annas parfymeri" där bakom blomsterhandeln, hon gör hål, tack sa jag och gick i väg.
Kvinnan i parfymaffären (om hon det var Anna själv vet jag inte) frågades.
Jodå, hon gjorde hål.
Vad koster det? Frågade jag.
60:- för ett, svarade hon. Och två frågade jag. 120:- blev svaret.
Gör det ont?, Jodå (med ett stort leende).
Kör till, jag vill ha två hål.
I samma öra frågade hon men jag ville ha ett i varje öra.
Inga alternativa hängen har hon utan bara små diamanter i glas.
Upp i den höga stolen och hon märkte ut var hålen skulle göras och under tiden kommer två flickor i övre tonåren in i affären, tittar på oss utan någon särskild min och tittar sedan på mer intressanta saker på hyllorna.
Första hålet sköts med en liten svidande smärta och det andra gjorde inte mer ont.
Förhållningsordern är att leva helt normalt, inte snurra eller tvätta onormalt mycket, låt sitta i 6 veckor innan du byter.
På med jackan och betala, då började det svida i örsnibbarna men det gick snabbt över.
Ute på gatan får jag känslan att alla tittar på mina örhängen som lyser stora i solljuset men det är förstås inbillning, jag tror ingen lade märke till det jag gjort.
Den som såg det direkt var Tina när vi träffades en stund senare.
Gissa om hon var avundsjuk.
Resan hem gick bra och ingen tittade onormalt på mina öron vid alla ställen jag stannade, men hemma såg barnen det ganska omgående.

Tillbaka till förstasidan. | Tillbaka till menyn


Surströmmingsfest i ”Transträsk” den 28-30/8 1998
Om denna träff finns egentligen inte så mycket att skriva om.
På fredag lastade jag det sista som skulle med och stack iväg, framme packade jag upp och duchade, sminkade och klädde mej och drack en kopp Te för att sedan vänta och vänta.
Till slut kom Madeleine och Tatianas bror som snabbt bytte skepnad och blev den sköna Tatiana.
Vi åt en god måltid under ivrigt pratande och kvällen gick, sängen fick besök redan strax efter midnatt.
Tidig morgon och frukost. Christina M. anlände och det beslutades att vi skulle göra en sväng ut och få lite frisk luft.
Det blev en biltur runt bygden med lite inköp i en matvaruaffär men det var inte alla som gick in där utan väntade i bilen.
Väl hemma igen förbereddes maten men Katarina N. fick förhinder och kunde inte göra oss ett besök som det var sagt.
Kvällen gick och vi fotograferade varandra under livliga skratt, tittade på video emellanåt men tröttheten tog överhand så sängen fick ännu ett besök.
Söndagsmorgonen blev lika lördagen med frukost och livligt prat om både det ena och det andra.
Denna gången var det bara jag som bytte tillbaka till brodern medans Madeleine och Tatiana skulle åka hem som dom var och ev. göra något trevligt under resans gång (vilket även skedde, men det är deras historia).
(Så är det bara att se fram emot den ”stora festen i Stockholm” då.)
Den finns återgiven här

Tillbaka till förstasidan. | Tillbaka till menyn