Kalender.


"Omvänd ordning, det vill säga, nutid först och det som hänt därunder.


"Nedåt det som redan hänt.18-19/11 1999 blev det en tripp till Piteå och Luleå, I piteå var jag på en "Kaffékväll på torsdagkväll och shopingtur fredag eftermiddag".


En kväll i oktober va jag bjuden på tjejmiddag hemma hos min väninna.
Jag började på eftermiddagen att duscha och raka mej (som brukligt före ett ombyte) men för ovanlighetens skull bytte jag om hemma bland familjen.
Naglarna lackades vackert mörkröda under läxförhör men resterande sminkning gjordes lite mer avskilt, men när jag va helt klar upptäckte jag att några vitala detaljer glömts att tas fram och jag blev "tvungen" att gå genom hela huset i klänning och högklackat för att hämta det glömda.
Sedan va det det där med att komma sej ut till bilen utan att grannarna skulle se allt för mycket men det gick fint det också.
Körningen hem till väninnan gick lungt och fint och väl framme bjöds jag på ett litet glas Champagne och sedan fördrevs kvällen som vanligt med god mat och dryck samt massor av tjejsnack.

Helgen den 16-18/4 1998 Nu har vi haft en träff igen på samma gamla ställe.
Från fredag em. till söndag höll vi som kom igång.
Så många blev vi inte utan endast jag och Christina M. och vi beslöt att kalla träffen ""Pudersvinn"".

Helgen den 22-26/10 1998 besökte jag Stockholm och festen Heels-98, läs min berättelse här och bilder


Helgen den 28-30/9 1998 hade vi "surströmmingsfest" (på lördag eftermiddag) här i Umeå.


I mars 1998 ordnade jag en uppföljare till Norrsken kallad Puderstorm och det blev lika trevligt då att få träffa alla goda vänner och även någon ny.


I november 1997 ordnade jag en träff kallad "Norrsken" för TV/CD i Umeåområdet och det kom gäster från Luleå i norr och Växjö i söder, vilken upplevelse att få träffa så många likasinnade under en hel helg.


Många kramar från Jane


Tillbaka till förstasidan.